original dark logo transparent 2

Bijuterii de mireasa Bucuresti

Cauti cele mai frumoase bijuterii de mireasa Bucuresti? Te asteptam in magazinul nostru cu cele mai interesante bijuterii, la preturi atractive. Utilizam tehnici moderne de prelucrare a materialelor si de productie, astfel incat fiecare produs sa fie impecabil.

Bijuterii de mireasa Bucuresti – sfaturi utile

Nunta este un moment special din viata fiecarei femei in care iubirea si fericirea fac front comun. Bijuteriile sunt cele care evidentiaza bucuria de pe fata, liniile corpului si gesturile. Te poti simti ca o regina utilizand cele mai alese accesorii pentru aparitii fascinante.

Pentru a gasi bijuteriile perfecte pentru aceasta ocazie se va lua in considerare personalitatea rochiei. Echilibrul rafinat existent intre piesele de bijuterie si rochie vor tese o poveste in care gratia si frumusetea sunt personajele principale. Recomandarea noastra este sa tii cont de mai multe caracteristici ale tinutei in momentul in care iti alegi bijuteriile.

Probabil ca rochia de mireasa si pantofii sunt deja alese, la fel si tema, buchetul si fotograful. Bijuteriile reprezinta fara urma de indoiala cele mai importante accesori ale sale si din acest motiv bijuteriile potrivite trebuie sa te facaa tent. In randurile urmatoare oferim cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa te concentrezi pe bijuteria potrivita.

Rochia de mireasa este sigur elementul principal, insa bijuteriile pentru mirese au si ele un rol foarte bine determinat. In cazul in care sunt alese corect, bijuteriile scot in evidenta si completeaza nu doar rochia de mireasa ci si trasaturile persoanei care urmeaza sa le poarte. Daca nu sunt corect alese bijuteriile strica tot echilibrul caracteristic.

Legatura dintre bijuterii si rochia de mireasa este extrem de stransa avand in vedere faptul ca in cele din urma se vor alege haine in functie de tema nuntii si in functie de rochia de mireasa. Prin urmare se poate spune ca rochia este cea care va decide ce fel de bijuterii vor trebui alese. De exemplu, tinand cont de decolteul rochiei se alege colierul, si exista situatia specifica in care purtarea colierului este imposibila din cauza decolteului foarte accesorizat.

Bijuteriile se aleg si in functie de alte detalii, modelele si accesoriile care caracterizeaza rochiile. Daca cea din urma este simpla, bijuteriile vor fi masive si se va urma o linie a simplitatii. Altfel, daca rochia este foarte bogata in detalii se aleg doar bijuterii simple.

Cele doua sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale tuturor seturilor de bijuterii de mireasa. Dintre toate elementele, adica intre lantisor si colierul cu pandativ, cercei, bratara si inel trebuie sa fie armonie. Culorile sunt si ele foarte importante. Este de asemenea important sa alegi metalul potrivit pentru rochia pe care o porti. Perlele si cristalele trebuie sa aiba culoarea potrivita. Pentru o rochie de mireasa alba se recomanda bijuteriile din aur alb sau galben si perlele albe.

Daca in anumite cazuri la coliere trebuie sa se renunte din cauza decolteului, alegerea cerceilor se face tinand cont de coafura. De exemplu, daca parul este prins intr-un coc elegant, cerceii nu vor fi foarte mari. De asemenea, daca parul nu este prins se va opta pentru cercei in forma de lacrima sau de candelabru.

Este foarte important ca rochia si bijuteriile sa reflecte foarte bine personalitatea mireselor. Tematica aleasa pentru nunta este importanta deoarece accesoriile caracteristice nuntilor vintage nu sunt potrivite cu cele ale nuntilor glamour.

1 thought on “Bijuterii de mireasa Bucuresti”

  1. Pingback: Cum cumperi un inel de logodna? - Blog Theme

Comments are closed.

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.