original dark logo transparent 2
vertical shot young female wearing beautiful silver bracelet scaled
silver elegant earrings bride scaled
luxury gold diamond jewelry scaled

Bijuterii Personalizate​

Fiecare bijuterie personalizată pe care o creăm este unică, asemeni ție! Atelierul Rosental Jewelry este precum o punte între trecut și viitor, unde arta milenară a bijuteriilor se întâlnește cu cea mai modernă tehnologie, pentru a crea piese prețioase incomparabile, adaptate preferințelor tale.
Bijuteria ta de vis nu se regăsește printre modelele create de noi? Nu îți face griji! Trebuie doar să completezi formularul de mai jos, iar noi vom măiestri bijuteria perfectă pentru tine, care să fie unică, cu o poveste aparte. La Rosental Jewelry, suntem specializați în bijuterii la comandă pentru a-ți aduce visurile la viață.

Etapele parcurse de bijuteriile create în atelierul Rosental Jewelry:

vertical shot young female wearing beautiful silver bracelet scaled

Bijuterii Personalizate​

Fiecare bijuterie pe care o creăm este unică, asemeni ție! Atelierul Rosental Jewelry este precum o punte între trecut și viitor, unde arta milenară a bijuteriilor se întâlnește cu cea mai modernă tehnologie, pentru a crea piese prețioase incomparabile, adaptate preferințelor tale.
Bijuteria ta de vis nu se regăsește printre modelele create de noi? Nu îți face griji! Trebuie doar să completezi formularul de mai jos, iar noi vom măiestri bijuteria perfectă pentru tine, care să fie unică, cu o poveste aparte.

Etapele parcurse de bijuteriile create în atelierul Rosental Jewelry:

Send Message

1
1. Stabilim împreună primele detalii ale bijuteriei tale!

La Rosental Jewelry, suntem dedicați colaborării strânse cu clienții noștri pentru a crea bijuterii personalizate perfecte. Primul pas în acest proces implică consultarea cu un specialist Rosental Jewelry.

Indiferent dacă ai o viziune clară pentru bijuterie sau ai nevoie de îndrumare, suntem aici pentru a te ghida și pentru a transforma visurile tale în realitate. Cu experiența noastră și expertiza, vei avea o bijuterie personalizată unică și deosebită.

istockphoto 546770268 170667a
WhatsApp Image 2022 11 16 at 17.08.20
2. Bijuteria este disponibilă într-un design 3D

Odată ce am stabilit împreună caracteristicile bijuteriei dorite, designerul nostru CAD va crea un design 3D al acesteia. Totodată, vom discuta detaliile structurale ale bijuteriei, pentru a ne asigura că aceasta nu este doar frumoasă, ci și rezistentă.

3. Procesul de creație al bijuteriei tale începe!

Suntem deja în etapa de creație. Bijutierii calificați din atelierul nostru utilizează o tehnologie avansată, pentru a realiza bijuterii la comandă adaptate personalității tale. Toate bijuteriile Rosental Jewelry sunt finisate manual, astfel încât bijutierii noștri se asigură de fiecare dată că ating excelența până la cel mic detaliu.

Unicitatea este esențială pentru noi. Tocmai de aceea fiecare bijuterie personalizată creată în atelierul Rosental Jewelry are o poveste specială, al cărei protagonist poți fi chiar tu. Prin urmare, ne bucurăm să creăm alături de tine piese unice, care se remarcă prin eleganță și originalitate!

WhatsApp Image 2022 11 16 at 16.44.24 rotated
client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.