original dark logo transparent 2
20190726 143312 scaled

Cercei bebelusi Bucuresti

Pentru cercei bebelusi Bucuresti vizitati categoria noastra speciala de cercei pentru copii. Numerosi parinti aleg sa perforeze urechile bebelusilor inca de la nastere astfel incat copiii sa uite repede de neplacerea provocata. Sunt mai multe tipuri de cercei pe care le poti gasi la un pret bun, asa cum exista mai multe criterii de care este bine sa se tina cont, inainte de a face o achizitie.

Cercei bebelusi Bucuresti –Tip

Sunt doua categorii de baza de cercei pentru bebelusi: cerceii medicinali care se vor aplica imediat dupa ce a fost perforat lobul urechii si care se poarta timp de 6 saptamani pana cand urechea se vindeca in totalitate, si cerceii normali realizati din diverse materiale pretioase cu care se se inlocuiesc cerceii meidicnali. Uneori din motive estetice sau din cauza alergiei la metale, parintii aleg sa utilizeze cercei medicinali pentru perioade lungi de timp, aceasta nefiind o problema, pentru ca sunt disponibili in numeroase forme.

Material

Cerceii medicinali sunt facuti din otel chirurgical, care ar putea sa fie sau nu placati cu aur. Avantajul lor este faptul ca nu contin nichel deci sunt foarte tolerati de persoanele care manifesta alergii la metal. In plus, sunt livrati in limbaj steril si sunt potriviti pentru a fi montati imediat dupa ce urechea a fost perforata.

Cerceii normali sunt destinati bebelusilor si sunt facuti de cele mai multe ori din metale pretioase cum sunt aurul alb, argintul sau aurul normal. Zona metalica ce vine in contact cu urechea este facuta doar din metal pentru ca restul elementelor estetice pot fi facute din orice materiale. Unele dintre cele mai scumpe modele include diamante sau alte tipuri de pietre pretioase si sunt disponibile inclusiv variantele cu perle naturale sau cu perle de cultura. De asemenea, exista si variante cu versiuni emailate si vesel colorate.

Recomandarea noastra merge spre cerceii normali de zi cu zi din aur sau materiale medicinale pentru ca riscul de reactii alergice este mult mai mic. De asemenea se recomanda mentinerea unei zone moderate de pret. Cerceii cu diamante pot fi tinuti pentru ocazii speciale sau pot fi pastrati doar ca amintire de familie.

Exista mai multe mecanisme prin care cerceii se pot inchide, insa la bebelusi doar doua sunt preferate: varianta cu surub si varianta cu inel. In cazul in care este vorba despre copii mici, se recomanda in special varianta cu surub pentru ca cerceii sunt mult mai simplu de montat, au un risc diminuat de agatare si sunt protejati de manutele copiilor, care nu vor reusi sa desfaca sistemul de inchidere. Exista mai multe pareri despre cei mai buni cercei pentru copii, care recomanda aceasta varianta.

Cerceii cu inelus se inchid de asemenea ofarte usor si sunt siguri, insa au dezavantajul ca se agata uneori de haine ceea ce poate fi dureros. O alta problema este faptul ca se vor desface usor si copilul ii poate scoate si pierde in final.

Designul are de asemenea un rol foarte important in alegerea facuta. Sunt mai multe elemente pe care ar fi bine sa le iei in calcul. Daca preferi cerceii sub forma de inelus, atunci alege variante mici care sa nu permita copilului sa isi introduca degetele prin inel. Astfle, vei evita pierderea cerceilor, dar si eventualele accidente. Aspectul poate sa fie diferit intre limite largi si pot sa reprezinte flori, buburuze, fluturi si alte simboluri simaptice sua pot sa aiba un aspect abstract. Frumusetea lor rezulta din combinatia de piete inclusa. In orice caz, in momentul in care sunt alesi cerceii pentru bebelusi la un pret bun, este recomandat sa tii cont de faptul ca dimensiunile trebuie sa fie mici, iar aspectul vesel.

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.