original dark logo transparent 2

Conditii de Garantie

 1. Calitate si tradiție

  Din 2017, Rosental Jewelry și-a demonstrat angajamentul de a furniza diamante de înaltă calitate, bijuterii și servicii superioare. Stăm în spatele fiecăruia dintre produsele noastre cu politici prietenoase cu clienții, concepute pentru a le asigura satisfacția și pentru a face din Rosental Jewelry bijuteria pe care se pot baza de-a lungul vieții.

  La Rosental Jewelry supunem fiecare dintre produsele noastre la teste riguroase de calitate. Fiecare bijuterie este executată în fabrica noastră folosind doar materiale premium și tehnologie de ultimă generație. Inspectăm cu atenție fiecare bijuterie pentru a ne asigura că îndeplinește criteriul nostru strict înainte de a-l livra.

  În situația rară în care găsiți o imperfecțiune sau un defect, vă invităm să o trimiteți înapoi la Rosental Jewelry pentru a fi verificată de unul dintre bijutierii noștri. În cazul în care se constată că defectul a avut loc în timpul procesului de fabricație, vom înlocui sau repara elementul fără costuri pentru dvs. Dacă tehnicienii constată că deteriorarea s-a datorat utilizării neadecvate sau a unei intervenții exterioare, vom repara produsul contra cost.

  Garanție 24 luni

  Garanția* este valabilă timp de 24 de luni de la data cumpărării, acesta include cosmetizare profesională, verificarea pieselor componente si o redimensionarea gratuită a inelelor. Condițiile de garanție* sunt în conformitate cu OUG 34/2014 și Legea 449/200.

  Atelierul Rosental ofera urmatorele tipuri de garanție*:

  1. Service gratuit pentru bijuteriile cu pietre pretioase si semipretioase, în cazul desprinderii/ căderii acestora în perioada de garanție, vânzătorul le va înlocui gratuit, într-un termen de 15 zile, numai în situațiile în care acest lucru nu este imputabil Cumpărătorului. Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul Certificatului de garanție care însoțește produsul la livrare/cumpărare, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

  Reparațiile pentru produsele aflate în termen de garanție vor fi efectuate gratuit în termen de 15 zile, în condițiile art.12 alin. 1) lit. b) din OUG nr.140/2021, dacă se confirmă faptul că defectul nu este imputabil consumatorului.

  1. CUMPARATORUL poate returna produsele achizitionate in decursul a 14 zile calendaristice de la data achizitionarii on-line pentru restituirea sumei achitate.
  1. CUMPARATORUL poate SCHIMBA produsele achiztionate in decursul a 30 de zile calendaristice de la data achiztionarii on-line fara posibilitatea de restituire a sumei achitate. Produsele pot fi schimbate doar daca nu au fost purtate si nu au urme de uzura prezente.
  2. BIJUTERIILE PERSONALIZATE NU POT FI RETURNATE, conform legislatiei in vigoare.
  3. BIJUTERIILE REALIZATE DOAR LA COMANDA NU POT FI RETURNATE, conform legislatiei in vigoare.

  SERVICIUL DE INTRETINERE – GARANTIE* EXTINSA:

  Considerăm că întreținerea profesională a bijuteriilor fine este esențială pentru a asigura frumusețea și longevitatea. La Rosental Jewelry, vă oferim servicii profesionale de cosmetizare și inspecții ale pieselor componente în perioada garanției. Serviciul nostru cuprinzător include curățarea și lustruirea completă, rodinare (pentru aurul alb) și rețintuirea diamantelor sau pietrelor prețioase. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu gratuit, contactați un consilier Rosental Jewelry.

  • Este un serviciu de intretinere gratuit, pe care noi il oferim tuturor bijuteriilor create de catre atelierul nostru
  • acesta implica ca bijuteria sa ajunga o data pe an in atelier, pt a i se face o curatare profesionala si a verifica tintuirea pietrelor
  • serviciul este gratuit si prelungeste garantia pana la 10 ani

  *Garanția noastră nu include înlocuirea pietrelor centrale pierdute/distruse ca urmare a utilizarii neadecvate a bijuteriei.

  *Garanția noastră nu acoperă smaralde, opale sau turcoaz.

  Opalele sunt deosebit de fragile. Vă recomandăm să vă îndepărtați bijuteriile din opal înainte de a face baie, a face exerciții fizice, a găti, a curăța sau a utiliza orice fel de produse chimice de uz casnic sau produse de înfrumusețare. Pentru a curăța opale, utilizați o periuță de dinți moale, săpun ușor și apă caldă. (Nu le puneți într-o mașină cu ultrasunete pentru curățare.)

  Clienții sunt responsabili pentru costurile de transport (la și de la atelierul nostru) pentru curățenie, inspecții și lucrări de reparații.

  Dacă purtați bijuterii fine zilnic, o mică uzură este normală. Specialiștii noștri în reparații vă vor evalua piesa. Dacă aveți nevoie de reparații care depășesc ceea ce este necesar pentru uzura normală, vă vom anunța despre costurile cu forța de muncă și materiale asociate cu serviciul dumneavoastră.

  Vă rugăm să ne trimiteți piesa dumneavoastră pentru reparații, deoarece suntem cei mai familiarizați cu fiecare design și suntem special instruiți pentru a lucra cu astfel de piese delicate.

  Vă rugăm să rețineți: garanția este nulă dacă veti duceți piesa la un alt bijutier pentru redimensionare sau reparații.

  Specialistul nostru de reparații cu înaltă calificare va evalua piesa dumneavoastră și va rămâne în comunicare deschisă cu dumneavoastră cu privire la lucrările necesare și orice costuri asociate.

  Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau dacă aveți nevoie să ne transmiteți informații suplimentare despre serviciul de care aveți nevoie. (Puteți găsi mai jos sfaturi pentru îngrijirea bijuteriilor!)

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.