original dark logo transparent 2

CUM CUMPAR – Metode de plată

Din dorința de a ușura procesul de cumpărare a bijuteriilor Rosental Jewelry, am implementat în sistemul nostru o multitudine de posibilități de plată a produselor. Fie că doriți să le cumpărați din confortul propriei locuințe, fie că vreți să vizitați magazinul nostru, diversitatea prin care puteți achita contravaloarea facturii aferente vă oferă libertate și posibilități de alegere.

Iată care sunt metodele de plată disponibile la cumpărarea bijuteriilor Rosental Jewelry :

  1. CASH sau POS pentru plata direct în magazinul nostru:
   Plata la caseria magazinului, aceasta opțiune este disponibilă pentru fiecare client care ne trece pragul. Puteți achita suma parțial, dacă doriți o bijuterie personalizata, sau integral.
   De asemenea, aveți posibilitatea de a plăti prin POS. Cardurile acceptate acoperă o arie mare, putând fi posibilă plata cu Master Card, Visa, Discover Network.
  2. Plata Online la lansarea comenzii:
   Comenzile pot fi achitate online cu ajutorul cardului de debit sau credit folosind platforma securizată Netopia.ro, cu posibilitatea de a achita in rate prin cardurile de cumparaturi ale partenerilor : Banca Transilvania, Alpha Bank, Garanti Bank, Credit Europe Bank.
  3. RAMBURS, atunci când veți primi coletul (Romania):
   La primirea coletului, îl veți putea deschide și studia bijuteria pentru a vă convinge că este conform așteptărilor, ulterior puteți achita contravaloarea ei curierului.
   Pentru lansarea în execuție a bijuteriilor solicităm achitarea unui avans indiferent de comandă, fiind de altfel și singura dovadă a faptului că urmează să ne ocupăm de o comandă reală.
  4. TRANSFER BANCAR, după eliberarea facturii proforme:
   Pentru achitarea contravalorii bijuteriei dorite prin transfer bancar, luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri pentru eliberarea facturii proforme.
  5. PAYPAL, direct din confortul locuinței dumneavoastră:
   Pentru că suntem o companie modernă, adaptată noilor tendințe, am decis implementarea sistemului de plata Paypal, care oferă clienților noștri posibilitatea de a cumpăra și achita bijuteriile dorite direct din confortul propriei locuințe. Sistemul este unul folosit la nivel mondial și oferă un maximum de siguranță utilizatorilor săi.

  Cum poți plăti în 3-4 rate prin Oney?

  CE ESTE SOLUȚIA 3X4X ONEY?

  Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT, și este oferită fără costuri (dobândă 0%).

  **Foarte important:

  • Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
  • Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor

  CINE POATE BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

  Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România

  CE CARDURI SUNT ACCEPTATE?

  Sunt acceptate cardurile de DEBIT Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

  Nu sunt acceptate:

  • Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
  • Carduri de credit
  • Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
  • Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

  CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

  Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit.

  Nu solicităm o justificare a venitului lunar încasat de dumneavoastră.

  CUM POT BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

  1. Adaugi produsele dorite în coș
  2. Alegi opțiune de plată 3X4X ONEY prin Netopia la check-out
  3. Apeși butonul "Timite comanda"
  4. În pagina de plată Netopia, vei bifa plata prin Oney (sus în partea dreaptă) și vei fi redirecționat către pagina de plată Oney, unde completezi datele solicitate.

  Termeni si conditii

  Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit, fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

  Exemplu reprezentativ pentru 3x Oney cu titlu gratuit :

  Pentru un credit de 900 de lei acordat prin 3x Oney pentru achiziții de pe [includeți website-ul dumneavoastră aici], clientul va plăti următoarele sume :

  • o rată inițială de 300 lei, apoi
  • 2 rate lunare de 300 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

  Pentru un credit rambursat în termen de 60 de zile, rata dobânzii fixe este 0%, iar dobânda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 900 lei.

  Exemplu pentru 4x Oney cu titlu gratuit :

  Pentru un credit de 1.600 de lei acordat prin 4x Oney pentru achiziții de pe [includeți website-ul dumneavoastră aici], clientul va plăti următoarele sume :

  • o rată inițială de 400 lei, apoi
  • 3 rate lunare de 400 lei fiecare, care se rambursează la fiecare 30 de zile de la plata ratei inițiale.

  Pentru un credit rambursat în termen de 90 de zile (și nu mai mult de 3 luni), rata dobânzii fixe este 0% și dobânda anuala efectiva (DAE) este 0%. Obținerea creditului pentru client este gratuită, iar valoarea totală a creditului este de 1.600 lei.

  Acesta reprezintă exemplu indicativ pentru o soluție de creditare. Informațiile finale vor fi indicate în e-mailul de confirmare incluzând graficul de rambursare final. Informațiile prezentate în simulatorul de credit sunt orientative și nu reprezintă o obligație contractuală a Oney Bank de a furniza o Soluție de Creditare Oney. Valoarea maximă a creditului pe care îl puteți primi va fi determinat pe baza informațiilor furnizate de dvs. Și va fi supus evaluării interne a Oney Bank.

  Prevederile OUG nr. 50/2010 nu se aplică Soluțiilor de Creditare Oney, care rămân supuse legislației generale privind protecția consumatorilor, incluzând, dar fără a se limita la Ordonanța de Guvern nr. 85/2004 privind protecția consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanță privind serviciile financiare (“OUG nr. 85/2004”). Conform OUG nr. 85/2004 beneficiați de un termen de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage din contractul de credit începând cu data încheierii contractului de credit. Contractul de credit se consideră a fi încheiat la data recepționarii e-mailului de confirmare, sub rezerva acceptării electronice (prin bifarea căsuței electronice) de către dvs., a Termenilor și Condițiilor Generale aplicabile acordării online a Soluțiilor de Creditare Oney (3xOney și 4xOney) (“Termenii și Condițiile Generale”) și a solicitării creditului de către dvs. prin click pe butonul “Plata în rate” pe website-ul a Oney Bank.

  Îndeplinirea tuturor criteriilor de eligibilitate pentru acordarea Soluțiilor de Creditare Oney, menționate în Termenii si Condițiile Generale, nu vă conferă în mod automat dreptul de a obține Soluțiile de Creditare Oney, care rămân condiționate de aprobarea Oney Bank pe baza analizei sale interne.

  Vă rugăm să rețineți că ulterior efectuării verificărilor interne (in maximum 14 zile de la data acceptării electronice de către dvs. a ofertei de creditare și a Termenilor și Condițiilor Generale) creditul vă poate fi refuzat.

  Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele și serviciile vândute online și sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei și maxim 12.000 Lei.

  Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale, care îndeplinesc în mod cumulativ următoarele condiții: (i) sunt rezidenți in România (cetățeni români și cetățeni străini rezidenți români); (ii) sunt consumatori, în înțelesul legislației aplicabile și, prin urmare, nu acționează în scopuri de natură profesională sau comercială; (iii) dețin un card de debit Visa sau Mastercard valabil (excluzând carduri preplătite/carduri care solicită sistematic autorizări cum ar fi VISA Electron și Maestro), emise de o instituție de credit din România sau de o sucursală din România a unei instituții de credit din UE, având un termen de valabilitate ce depășește cu mai mult de 2 luni de zile durata Soluției de Creditare Oney selectate sau dețin orice alte metode de plată, așa cum sunt specificate acestea de Oney Bank.

  Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfășoare activități de creditare si de plata de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

  Oney Bank este supravegheată, în primul rând, de autoritatea competentă franceză, ACPR, precum și de Banca Națională a României (“BNR”) și furnizează Soluțiile de Creditare Oney transfrontalier, fără prezență fizică pe teritoriul României (având în vedere natura exclusiv online a activității de creditare), desfășurând activități de creditare a consumatorilor în România în condițiile libertății de a furniza servicii în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului 99/2006 privind instituțiile de credit și adecvarea capitalului, cu modificările ulterioare, fiind înregistrată în registrul public al BNR cu privire la instituțiile de credit UE care au notificat prestarea de servicii în mod direct în România, conform notificării din 31/10/2019 (a se vedea lista BNR https://www.bnr.ro/Registre-si-Liste-717.aspx#IC).

  Pentru mai multe detalii, accesați următorul link : 3x 4x Oney | Oney (oney-bank.ro)
  client.png

  10% Reducere

  Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.