In atelierul Rosental se poate realiza orice tip de bijuterie. Ne puteti contacta telefonic, pe email sau pe canalele de Social Media (Facebook sau Instagram) pentru a primi o cotatie pentru modelul ales de dvs.

Pentru a plasa o comanda personalizata, este necesar in primul rand sa ne contactati pentru a primi oferta. Daca sunteti de acord cu oferta facuta, se va emite o factura de avans reprezentand 30%-50% din valoarea estimata. Restul se va achita la livrare.

Valoarea estimata se poate modifica ulterior, in functie de parametri de productie sau daca clientul va dori modificari/adaugiri proiectului propus.

Pentru orice obiect realizat la comanda in atelierul Rosental, pretul oferit include urmatorii pasi:

  • modelare si proiectare
  • printare 3d
  • turnare
  • tintuire pietre (dupa caz)
  • finisare

Pentru bijuteriile realizate in cadrul atelierul Rosental, pretul nu se calculeaza la gram, ci la obiect. Acest lucru se datoreaza faptului ca bijuteriile se realizeaza individual si nu in serie, ceea ce le face obiecte unicat.

E bine de retinut ca pentru bijuteriile realizate la comanda, retururirle nu se accepta, conform Termeni si Conditii.

Daca doriti sa renuntati la comanda, dupa etapele de proiectare si print 3d, avansul achitat se pierde, pentru a acoperi aceste costurile.

Daca doriti sa renuntati la comanda, chiar si dupa ce obiectul a fost realizat integral, ne rezervam dreptul de a retine echivalentul de 50% din suma finala a produsului pentru a acoperi costurile de productie.