original dark logo transparent 2

Magazin bijuterii Controceni

Rosental Jewelry este un magazin bijuterii Cotroceni si va asteapta cu cele mai bune preturi pentru toate produsele. Puteti comanda online si offline cele mai interesante bijuterii, care vor scoate in lumina orice tinuta.

Magazin bijuterii Controceni – sfaturi utile

Bijuteriile sunt micile placeri ale vietii de care fiecar epersoana se bucura in fiecare zi. Sunt acele accesorii de accent si punctul chic al unei tinute. Ce facem insa cu rochiile si tinutele intense, in culori saturate si cum ar trebui sa alegem bijuteriile pentru acestea, astfel incat sa se mentina echilibrul estetic in conformitate cu principiul elegantei care spune ca mai mult inseamna de fapt mai putin.

Primul raspuns este sa alegi o bijuterie care are aceeasi culoare cu vestimentatia  mergand pe principiul asortarii monocromatice. Aceasta este cea mai sigura si simpla varianta. Exista insa si alte solutii pentru alegerea celor mai interesante bijuterii pentru tinutele in culori saturare.

Rosul este pasional si intens, plin de viata. Rochiile in aceasta culoare sunt recomandate brunetelor si vor fi accesorizate foarte bine cu bijuterii negre. Aceste bijuterii creaza cel mai interesant contrast intr-un duet rafinat. Rochiile de culoare rosie se potrivesc perfect cu bijuteriile alb negru indiferent daca este vorba despre cristale, perle sau o combinatie a celor doua. Combinatia de alb, rosu si negru este una clasica. Pentru persoanele cu preferinte ceva mai indraznete pot fi alese si bijuteriile care contin un pic de rosu si alte culori cu un grad de saturatie asemanator.

Violetul si movul sunt culori foarte senzuale care au un prafum sofisticat si sunt alese de persoanele artistice. Rochiile violet sau mov cer bijuteriile cu perle de cultura argintii sau cobinatiile de alb si negru care subliniaza perfect fascinatia movului. Contrastul dintre violet si mov sau verde permite si recomanda alegerea bijuteriilor verzi, eventual care contin alb, sub forma cristatelor clasice de zreiconiu sau combinatiile inedite de perle albe si piele verde.

Verdele reprezinta o culoare vesela si optimista. Este proaspat indiferent daca este vorba despre verde lime sau verde menta. Poate sa fie asociat cu perlelele de cultura negru indigo, mai exact cu perelele care au luciri indigo. De asemenea, misterul acestor perle indigo cu sau fara alb este accentuat si de izul fresh al nuantelor versi. De asemenea, aceasta orchie verde se va accesoriza cu bijuteriile de culoarea parului.

O alta solutie este asocierea dintre verde si mov care permite de fapt asocierea cu bijuteriile care au cristale de zirconiu mov spre exemplu, lavanda sau violet.

Iti recomandam sa alegi bijuteriile astfel incat sa te simti bine cu ele. Atunci cand te simti perfect in tinuta pe care o porti, cu siguranta vei reusi sa transmiti aceasta stare si celor din jurul tau. Impresia generata va fi una cu siguranta perfecta. Daca simti ca nimic din ceea ce vezi in magazinul nostru nu ti se potriveste, contacteaza-ne si vom incerca sa iti propunem o solutie personalizata.

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.