original dark logo transparent 2

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare Societatea: AET JEWELRY VENTURES SRL, cu sediul social in Bragadiru, Ilfov, avand punctul de lucru in Calea Călărași 245-247, sector 3, București, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/4126/2023, CIF 48390650, email contact@rosentaljewelry.com.

Definitii

Rosental Jewelry – Societatea Comerciala AET JEWELRY VENTURES SRL, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul www.rosentaljewelry.com si subdomeniile acestuia

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric; • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Rosental Jewelry prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Rosental Jewelry UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta; • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Rosental Jewelry intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Rosental Jewelryare incheiate contracte de parteneriat, intro anumita perioada; • date referitoare la Rosental Jewelry, sau alte date privilegiate ale acesteia. SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic). MEMBRU – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Rosental Jewelrysi acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT. CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU. CLIENT – Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU. DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta; NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Rosental Jewelry ,’intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Rosental Jewelry cu referire la informatiile continute de acesta. TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Rosental Jewelry catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Rosental Jewelry, indiferent de modalitatea de livrare.
 1. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Rosental Jewelry si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www. RosentalJewelry.com.

2.4. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. Deasemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Rosental Jewelry sau oricarui tert cu care Rosental Jewelry are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

 • 5.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Rosental Jewelry prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea Rosental Jewelryde orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Rosental Jewelry.
 • 5.2. Rosental Jewelry va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • 5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Rosental Jewelry, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Rosental Jewelry destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Rosental Jewelry.

2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Rosental Jewelry si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Rosental Jewelry va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest site este adresat Membrilor si Clientilor care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Rosental Jewelry, indiferent de care ar fi motivul. Devenind Membru denotati faptul ca aveti varsta legala.

2.11. Site-ul www.rosentaljewelry.com isi desfasoara activitatea atat pe teritoriul Romaniei, cat si in UE.

 1. Continut

3.1.Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a Rosental Jewelry sau al unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care Rosental Jewelry detine licenta de utilizare si/sau publicare. Daca ai vreo nelamuire sau reclamatie in legatura cu drepturile de proprietate intelectuala, te rog sa o raportezi printr-un email la adresa contact@rosentaljewelry.com.

3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Rosental Jewelry, includerea oricarui continut in afara site-ului Rosental Jewelry, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Rosental Jewelry asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Rosental Jewelry.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Rosental Jewelry si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Rosental Jewelry cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3.5. In cazul in care Rosental Jewelry confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Rosental Jewelry pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Rosental Jewelry si/sau al angajatului Rosental Jewelry care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

 1. Contact

4.1. Rosental Jewelry publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite Rosental Jewelry sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Rosental Jewelry de a contacta Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Rosental Jewelryse realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Rosental Jewelry, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Rosental Jewelry in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.5. Rosental Jewelry isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

 1. Newslettere si alerte

5.1. In momentul care Membrul sau Clientul isi creaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea Rosental Jewelry.

5.2. Datele preluate de la Membru sau Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre Rosental Jewelry in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

 • 3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
 • 3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.
 • 3.3. Prin contactarea Rosental Jewelry, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. Rosental Jewelry isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara niciun angajament ulterior din partea Rosental Jewelry, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

5.6. Rosental Jewelry nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Rosental Jewelry, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.