original dark logo transparent 2
il 794xN.1655812862 ouzk e1584729191311

Inele logodna Bucuresti

Pentru persoanele care cauta cel mai frumos inel logodna Bucuresti, Rosental Jewelry este cea mai buna solutie. In cultura occidentala, inelele de logodna reprezinta un angajament pe care cuplurile le utilizeaza scu scopul de a indeplini taina casatoriei si reprezinta obiecte simbol cu care sunt realizate cererile in casatorie. Inelele sunt purtate, in general, de viitoarele mirese, pe inelarul mainii stangi si cea mai comuna piatra pretioasa este un diamant. In alte culturi inelele de logodna sunt purtate de barbati si de femei.

Inele logodna Bucuresti – sfaturi utile pentru alegerea inelului de logodna

Cercul este de fapt infinitul si spatiu din inel reprezinta deschiderea catre orizonturi si evenimente noi impreuna. Inelele de logodnsa sunt mai extravagante decat verighetele.

Inelele de logodna au aparut inca din secolul II inainte de Hristos atunci cand, in Imperiur Roman, barbatii ofereau unele care suplineau banii si alte obiecte valoroase. Barbatii ofereau inele din aur pe care partenerele trebuiau sa le poarte acasa in momentul in care nu erau la un eveniment public. Simbolismul inelelelor nu este legat de iubire, este legat de proprietate. Utilizarea inelelor este o dovada de acord juridic care dovedea ca logodnica a intrat in proprietatea viitorului sot.

Dupa ce au fost descoperite diamantele, inelele au fost toate decorate cu ele, datorita campaniilor de marketing implementate in perioada respectiva.

Cererea in casatorie este cu siguranta unul dintre momentele foarte importante din viata tuturor si din acest motiv, fiecare barbat incearca sa gaseasca un inel care sa se ridice la asteptarile iubitei. Chiar daca oferirea unui inel de logodna reprezinta un ges cu un simbolism aparte, reprezinta inca din cele mai vechi timpuri oficializarea relatiilor de iubire si promisiunea unirii pe viata, in prezent aceasta semnificatie nu este unica luata in considerare, pentru cererea in casatorie.

In jurul inelului de logodna s-a dezvoltat o industrie globala si au fost lansate numeroase trenduri. Barbatii din toata lumea fac eforturi considerabile pentru ca inelul ales sa se apropie de gustul parteneri. Daca piata presupune pretentii exigente si vine sa intampine barbatii cu foarte multe modele si tipuri de bijuterii, misiunea de a gasi inelul perfect este dificila. In general, motivul pentru care se intampla asa tine de faptul ca viitorii miri nu se asteapta sa tina cont de nu numar mare de detalii pentru a cumpara aceasta bijuterie si nici de faptul ca au la dispozitie un numar atat de mare de inele.

Inelul de logodna clasic

Acesta este preferatul persoanelor care iubesc eleganta si rafinamentul, insa adopta un stil simplu, delicat si fin in momentul in care vine vorba despre purtarea bijuteriilor.

Inelul de logodna romatic

Acest tip de inel poate sa fie accesorizat si cu o piatra in forma de inima si este potrivit persoanelor visatoare si romantice.

Inelul de logodna vintage

Tipul acesta de inel este preferat de femeile care prefera stilul retro si aleg sa poarte podoabe similare cu cele utilizate de regine, in perioada lor de glorie.

Inelele minimaliste

Aceast tip de inel este o alegere optima pentru femeile care in mod normal nu poarta bijuterii, si cand le poarta aleg unele cat mai neutre.

Inelul de logodna glamour

La polul opus, atunci cand este vorba despre femei care adora bijuterii opulente si nu se feresc sa atraga privirile altor persoane datorita bijuteriilor sofisticate, un inel de genul acesta reprezinta alegerea optima.

1 thought on “Inele logodna Bucuresti”

  1. Pingback: Cum cumperi un inel de logodna? - Blog Theme

Comments are closed.

client.png

10% Reducere

Aboneazate si profita 10% reducere la prima comanda.